Reduced price!

Tommee Tippee Close to Nature Tinted Bottle 260ml/9oz - Orange

422574/38

  • Breast-like shaped nipple
  • Eliminates excessive air-flow
  • Compact & stylish design
  • Bpa free
  • Easy latch nipple

More details

Warning: Last items in stock!

RM28.13

-40%

RM46.89

   Delivery Options
Standard Delivery 2 - 7 days

Add to wishlist

Payment Methods
Payment Methods

Active 2 Days 19 Hours 3 Minutes ago

Seller Little Dino Shop
Seller Review

Motherhood Rewards
You can collect RM0.20 loyalty points with this item. Remember: These points can be used during your next purchase.


Product Review :

Rating: 4.0/5 (52 votes)

More info

Product Details:

  • Breast-like shaped nipple
  • Eliminates excessive air-flow
  • Compact & stylish design
  • Bpa free
  • Easy latch nipple

Specifications of Tommee Tippee Closer To Nature (260ml/9oz) Tinted Bottle Design Single Pack - 422574 Orange

What's in the box:    
1 x Tommee Tippee Closer To Nature (260ml/9oz) Tinted Bottle Design Single Pack - 422574 Orange

General Features:
SKU    TO904TBAA9SXWBANMY-20880881
Model    422574
Size (L x W x H)    15 x 8 x 8
Weight    0.095
Recommended Age    From 0 month +
Warranty type    No Warranty

Feed your baby with Tommee Tippee Closer to Nature Tinted Bottle 260ml/9oz baby bottle. With its breast-like shaped nipple which is easy for the baby to latch onto, it is one of the best bottle after breastfeeding. It also eliminates excessive air-flow, has a compact and stylish design and is also BPA free. Buy this product and many other baby products from the online store Motherhood.com.my to get the best promotion and deal in Malaysia.

Anda sekarang boleh memberi bayi anda minum susu dengan botol bayi Tommee Tippee Closer to Nature Tinted Bottle 260ml/9oz. Dengan puting yang direka untuk menyalin dada ibu, ia sesuai untuk bayi selepas penyusuan. Botol bayi ini juga kompak dan tidak mengandungi BPA untuk kesenangan anda. Beli produk ini dan pelbagai jenis produk lain daripada kedai online Motherhood.com.my untuk dapat promosi dan jualan yang terbaik di Malaysia.

Reviews

09/07/2018

My BB's milk bottles

Someone recommended this brand to me due to it is closer to nature. My boy used this since he born until now, he can easily hold the bottle when he is 3 months. This bottle is is easy when washing also.

24/05/2018

Botol kegemaran anak

Saya pengguna setia botol Tommee Tippee sejak anak pertama. Botol ni sangat serasi untuk kedua-dua anak saya. Puting sangat lembut dan rekabentuk botol memudahkan anak-anak saya memegangnya

23/05/2018

excellent product

These bottles are awesome! My baby loves them and he never gets much gas after feedings. They are easy to put together and easy to clean. For everyone complaining about the nipples getting sucked in there is a simple fix. When you first get the bottles the tiny air valve on top of the nipple is sometimes stuck closed. When washing just work it between you fingers to ensure its open and your good to go!

22/05/2018

Mudah dibersihkan

Puting ni amat serasi dgn anak saya SBB ianya lembut…Dan botolnya juga mudah dibasuh,dibersihkan…penggunaannya juga dalam tempoh Masa yang lame….ia sungguh memuaskan saya?

22/05/2018

Botol susu jangka masa panjang

Botol susu brand ni saya beli online. Sangat mesra baby sebab penggunaannya dalam tempoh yang agak panjang. Tidak sama dengan botol jenama lain dimana puting susu mudah berkulat dan terpaksa beli baru. Penjagaan yang sangat mudah yang saya amalkan ialah dengan merendamnya dalam air panas, setengah jam kemudian cuci seperti biasa.

19/05/2018

Design botol dan puting mirip susu ibu

Bagi saya botol susu Tommee Tippe ni sesuai sgt utk ibu yg mnyusu badan dan ingin mnyesuaikan bayi dengan botol susu krn tekstur putingnya sgt lembut,tidak mudah bocor & mmpunyai aliran yg sesuai utk bayi mmg mirip sprti puting ibu.Saya telah mnggunakan botol ni sejak lahirkan ank pertama lg.Dan mmg sgt2 berbaloi guna botol ni,tahan lasak,tidak mudah pecah dan ank2 pun suka.Tekstur botolnya diperbuat dari kaca bermutu tinggi,ia x mudah pecah atau kemik bila saya merebus botol susu ank2 dgn air panas.Puting juga tahan lama,getahnya x mudah bocor walaupun ank2 sy suka gigit.Desing botol pula mmg terbaik,mudah dipegang dan mudah utk sy nk cuci.Mmg terbaik botol susu tommee tippee ni,sy sgt syorkan botol ni utk ibu2.

19/05/2018

Tommee Tippee Closer To Nature Glass Bottle 260ml/9oz

saya baru sahaja mencuba botol Tommee tippee utk ank saya.. ank2 saya sukakannya mudah pgg & puting yg lmbut..

19/05/2018

Love it!

Dari mengandung lagi memang berkenan dengan design botol ni. Anak tiada masalah masa mula-mula pakai botol ni. Botol yg senang nak basuh, senang baby nak pegang. Yang paling penting harga tak mahal sangat.

18/05/2018

anak suka sy gumbira

dh 2tahun gna, so far tiada masalah, cuma bila meningkat usia, puting abes digigit. nsb bek puting beli online murah

17/05/2018

love tt!

my baby using tt since birth. It is so suit for bf baby!love tomme tippe !

16/05/2018

close to the natural nipple

I was very happy with this bottle for my daughter. It was as close to the natural nipple as possible for her and she took it very well after being breast fed.

15/05/2018

Botol susu pertama dicuba pada anak bongsu

Saya baru sahaja cuba untuk menggunakan botol susu ni. Saya tengok anak saya suka & juga mudah dicuci. Senang untuk membuang lemak2 susu ygelekat pada puting susu

15/05/2018

best product ever

sejak anak lahir memang bagi pakai botol nie.. sangat best dan anak tak ada masalah kembung perut atau tersedak bila guna bottle nie.. sangat recommend pada ibu ibu.. ??

26/02/2018

Very good

Has many different colour to choose. The bottle comes with measurement, allowing the process of making milk easier. The teat is perfect for babies. The shape is designed nicely, easy for baby to hold.

26/02/2018

很好

这款奶瓶,很值得。买的时候有折扣。奶嘴 的质地很好。应许宝宝 容易地吸取牛奶。宝宝也和的开心。

01/08/2017

cool colours

i suka tommee tippee, warna yang menarik dan comel!

26/04/2017

Baik

Barang terima cepat dan kualiti memuaskan.

Write your review !

Write a review

Tommee Tippee Close to Nature Tinted Bottle 260ml/9oz - Orange

Tommee Tippee Close to Nature Tinted Bottle 260ml/9oz - Orange

  • Breast-like shaped nipple
  • Eliminates excessive air-flow
  • Compact & stylish design
  • Bpa free
  • Easy latch nipple

Write a review

Customers who bought this product also bought:

More Products in this category:

More Brands in this category:

How to buy

Click to view how to buy...